Kadın Ev Arkadaşı Arıyorum
ev arkadaşım ağustosta evden çıktıktan sonra ev arkadaşı kabul edebileceğim. Ev 135m2, 3+1, asansörlü ve apartman gorevlisi var. evin ,içi yeni ve temiz. minibüs caddesi üzerinde marmara üniversitesi civarı her ulaşıma yakin. Gelecek kişinin odası boş, gelecek arkadaş eşyalarını getirebilir. eve 3. bir ev arkadaşı almayı düşünmüyorum. 3.odayı da duruma göre çalışma odası ve hobi odası veya kiler gibi kullanmayı planlıyorum. filtre kahve, kapsül kahve makine, beyaz eşyalar mevcut.
aidat 100 tl, kira 1400 tl ve diğer faturalar yarıya bölünecek(su, elektrik, doğalgaz, internet). Ev içerisinde sigara içilmesini kedimden ve eve sinen kokudan dolayı tercih etmiyorum ancak gelen arkadaşın odasında tatlı kendinden masalı bir balkon var ve rahatça balkonda içebilir. (öğrenci/çalışan, 21-35 yaş aralığında)
evde kedimle yaşadığımdan gelen arkadaşın hayvansever olmasını bekliyorum. evin huzurlu, sakin tercihim. açık fikirli, iletişime açık ve sorunları konuşarak çözmekten yana birini arıyorum :)
Aradığı Cinsiyet : Kadın